Nieuwsarchief

Het nieuws van Fysiotherapie De Lus

Uitbreiding van ons team!! Even voorstellen....

24-04-2024

Graag stel ik me via deze nieuwsbrief aan jullie voor.
Mijn naam is Annewieke Visser en ik ben 27 jaar oud. In 2019 heb ik mijn fysiotherapie diploma in ontvangst mogen nemen. Fysiotherapie De Lus is niet geheel onbekend voor mij, in mijn derde jaar van de opleiding heb ik hier namelijk stagegelopen. 

Wat is artrose?

23-04-2024

Bijna 1,5 miljoen mensen in Nederland hebben dagelijks last van artrose in een of meer van deze gewrichten. De oorzaak is niet precies bekend. Wel weten we dat het vaker voorkomt op latere leeftijd, bij vrouwen, mensen met overgewicht en bij eerdere gewrichtsbeschadigingen, zoals een ongeluk of blessure. Je gewricht raakt soms ontstoken en het bot bij het gewricht verandert.

Pensioenparty Marleen

05-02-2024

Op vrijdag 2 februari werd Marleen 67 jaar, de pensioengerechtigde leeftijd!! Tijd voor een feestje.... En gelukkig nog geen afscheid nemen want Marleen heeft de wens om nog een jaar of twee door te gaan met het prachtige vak fysiotherapie. 

Zes feiten over buikvet

19-01-2024

Bij heel veel mensen gaat het vet daar zitten waar je het niet wilt hebben: op de buik. Hoe erg is dat? En kun je er iets aan doen met buikspieroefeningen? Zes feiten over buikvet.

Dáárom is wandelen zo gezond!

19-01-2024

Dagelijks minstens een half uurtje lopen, daar kan geen pil tegenop. Hart en longen worden er sterker van, je geheugen wordt beter. En het is heel goed voor je humeur. Zeker als je altijd met iemand samen loopt.