Nieuwsarchief

Het nieuws van Fysiotherapie De Lus

Pensioenparty Marleen

14 februari 2022

Op vrijdag 2 februari werd Marleen 67 jaar, de pensioengerechtigde leeftijd!! Tijd voor een feestje.... En gelukkig nog geen afscheid nemen want Marleen heeft de wens om nog een jaar of twee door te gaan met het prachtige vak fysiotherapie. 

Marleen is niet te stoppen!

14 februari 2022

Zoals u misschien al in de wandelgangen heeft gehoord, is onze Marleen de pensioengerechtigde leeftijd reeds gepasseerd en dat is niet niks! We feliciteren Marleen hier van harte mee!

Zes feiten over buikvet

14 februari 2022

Bij heel veel mensen gaat het vet daar zitten waar je het niet wilt hebben: op de buik. Hoe erg is dat? En kun je er iets aan doen met buikspieroefeningen? Zes feiten over buikvet.

Dáárom is wandelen zo gezond!

14 februari 2022

Dagelijks minstens een half uurtje lopen, daar kan geen pil tegenop. Hart en longen worden er sterker van, je geheugen wordt beter. En het is heel goed voor je humeur. Zeker als je altijd met iemand samen loopt.

Negen vragen over lage rugpijn

14 februari 2022

Veel mensen denken bij rugpijn juist het tegenovergestelde, maar het beste is om zoveel mogelijk in beweging te blijven. Ook als het pijn doet. Negen vragen over lage rugpijn.

Goed verzekerd 2024 in?

14 februari 2022

Wat gaat u doen met uw zorgverzekering in 2024??
Blijft u zitten waar u zit of gaat u wisselen van zorgverzekering? 

Opnieuw voorstellen...

14 februari 2022

Mijn eerste stappen als fysiotherapeut werden gezet in de behandelkamers en oefenzaal van Fysiotherapie De Lus. Na 10 hele fijne jaren jaren, waarin ik me heb kunnen ontwikkelen als Oedeem- en Oncologiefysiotherapeut, besloot ik een uitstapje te maken naar een andere praktijk.