Beweeg aanbod

Bewegen is leven! Bewegen staat voor zoveel meer dan alleen lopen, fietsen, opstaan, bukken enz. Je beweegt naar je werk, je voert hobby’s uit, je gaat op visite of je geniet van de natuur… Allemaal voorbeelden van bewegen. Als je over bewegen praat, praat je in feite over menselijk gedrag.

In ons beweegaanbod kijken we vanuit deze scoop naar bewegen. Het verbeteren van uithoudingsvermogen, kracht, balans/ coördinatie, snelheid en lenigheid plaatsen we zoveel mogelijk in een functionele context. Het zijn conditionele eigenschappen van ons lichaam om bewegen mogelijk te maken. We proberen u altijd iets te leren of nog duidelijker te maken als het om oefenen of trainen gaat. Met als doel dat u nog fijner in beweging bent, komt of blijft!

Feel Fit

Is speciaal bedoeld voor mensen die na een fysiotherapeutisch traject graag nog even door willen gaan om zijn of haar belastbaarheid te verbeteren. We helpen u met het verbeteren van een aantal conditionele eigenschappen die u samen met uw fysiotherapeut vaststelt. Doelgericht en functioneel! Het programma heeft een looptijd van ongeveer 12 weken, u zit niet vast een een abonnement.
Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

.  

Ouder Fit

Is een beweegprogramma voor ouderen waarbij altijd gezamenlijk wordt gestart met oefenen / bewegen. Naast lekker bezig met je lijf worden vraagstukken als: Wat doet leeftijd met mijn spieren? Wat is een versleten knie of heup? Waarom is het moeilijker om balans te houden nu ik ouder ben? We trainen uiteraard weer functioneel en doelgericht. Dit gebeurt nu op de woensdagochtend en de vrijdagochtend. Interesse? U kunt altijd proeftrainen maar aanmelding is wel vereist.

Surgery Fit

Is ons programma voor mensen die op een wachtlijst staan om geopereerd te worden. Het is gebaseerd op het “Better in is Better out” principe. Dit betekent dat mensen die met een betere belastbaarheid de operatie ingaan ook heel vaak sneller herstellen. Er zijn al meerdere onderzoeken die dit hebben aangetoond. Als u nog niet bekend bent bij onze therapeuten zullen we een intakegesprek met uw voeren en worden er een aantal fysieke testen gedaan. Vervolgens wordt er een schema opgesteld en gaat u aan de slag. Als de operatie verplaatst wordt passen we het schema hierop aan.  We zullen u daarin altijd zo goed als mogelijk tegemoet komen. Aan dit programma zit dus ook een kop en een staart.

MediFit

Is ons programma voor mensen die graag oefenen/trainen in een veilige en vertrouwde omgeving. Op sportscholen worden mensen vaak aan hun lot overgelaten, bij ons is er altijd begeleiding tijdens het trainen en houden we de groepen op maximaal 12 mensen per groep. U kunt bij ons momenteel op maandag t/m vrijdag trainen. Ook zijn er mogelijkheden in de avonduren. Voor meer informatie, neem dan gerust contact met ons op.