IMG 1249

Uitbreiding van ons team!! Even voorstellen....

24-04-2024

Graag stel ik me via deze nieuwsbrief aan jullie voor.
Mijn naam is Annewieke Visser en ik ben 27 jaar oud. In 2019 heb ik mijn fysiotherapie diploma in ontvangst mogen nemen. Fysiotherapie De Lus is niet geheel onbekend voor mij, in mijn derde jaar van de opleiding heb ik hier namelijk stagegelopen. 

Na mijn afstuderen heb ik 3 jaar in een geriatrische revalidatie setting gewerkt en heb ik me verdiept in valpreventie. Vervolgens ben ik ook in een eerstelijnspraktijk gaan werken, hier ontstond mijn interesse in orofaciale fysiotherapie. In 2022 ben ik gestart met de master Orofaciale therapie op de SOMT. Orofaciale therapie focust zich op het hoofd-halsgebied. Hierbij kan gedacht worden aan kaakklachten, hoofdpijn (migraine, spanningshoofdpijn of bijvoorbeeld hoofdpijn veroorzaakt vanuit de kaak), duizeligheid, oorsuizen, halfzijdige aangezichtsverlamming of revalidatie na een operatie in de regio van de kaak.
Soms kan het ook zo zijn dat er klachten rondom ogen of oren gevoeld worden, waarbij een KNO-arts of huisarts niets aanwijsbaars kan vinden.

Herkenbaar? Denk er dan eens over na om een afspraak te maken bij de orofaciaal fysiotherapeut!
In mijn vrije tijd ben ik met regelmaat te vinden op de tennis-of padelbaan en geef ik op zaterdagochtend zeilles aan kinderen vanaf 12 jaar. Dit doe ik met veel plezier.

Namens het hele team van Fysiotherapie De Lus wensen we Annewieke een ontzettende fijne en inspirerende tijd bij ons. We zijn erg blij dat Annewieke ons per 17 mei komt versterken. Haar specialisatie zien we als een echte aanwinst en we denken hiermee nog meer mensen in Zwijndrecht en omgeving van goede fysiotherapeutische hulp te kunnen voorzien.Annewieke zal op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag werkzaam zijn op locatie Eemzon.