Pensioenparty

Pensioenparty Marleen

05-02-2024

Op vrijdag 2 februari werd Marleen 67 jaar, de pensioengerechtigde leeftijd!! Tijd voor een feestje.... En gelukkig nog geen afscheid nemen want Marleen heeft de wens om nog een jaar of twee door te gaan met het prachtige vak fysiotherapie. 

Toen de digitale uitnodiging in het postvak viel was het Annemarie, die snel een groepsapp aanmaakte. En in deze groepsapp werd al snel een plannetje gemaakt om Marleen in het zonnetje te zetten op haar eigen feestje.  

Dankzij een aantal multi-getalenteerde collega's hadden we al snel een lied met een eigen songtekst op papier gezet. En wat heeft dit voor een enorme voorpret gezorgd. Er is heel veel gelachen met het oefenen en schrijven van de tekst(en). 

Afgelopen vrijdag was het zover... Op naar Rebel Rebel in Dordrecht, daar had Marleen de  bovenruimte afgehuurd om haar feestje te vieren.
Er was een steengoede band aanwezig (Bad Case and The Roadies) die de feestsfeer er al lekker in bracht.
De Nachtegaaltjes van De Lus moesten hun moment zorgvuldig uit kiezen om dit muziekgeweld te overtreffen...  
Met hoedjes op en Hawaï-slingers om en 40x de songtekst uitgeprint pakten we het podium.  En daar gingen we dan... Op de melodie van: Het is een Nacht (Guus Meeuwis)  was onze titel: Hier in De Lus.... 
En om een impressie te geven, het eerste refrein ging als volgt:

Hier in De Lus
Is Marleen echt een klassie-uh-ker 
Hier in De Lus
Wordt zij alleen maar kwie-uh-ker
Zij is een vrouw
Waarvan ik dacht dat ze nooit stopp-uh-en  zou
Maar vanavond feesten we al met jou (ohhh)

 Gelukkig zong iedereen mee en Marleen stond te stralen!  Missie geslaagd!! 

Het was een geweldige avond en stiekem ook trots op ons team dat we dit met en voor elkaar hebben georganiseerd.  

En Marleen.... ja die werkt op locatie Eemzon op maandag, dinsdag  en donderdag lekker door en daar zijn we ongelooflijk blij mee!