Jolanda heeft een nieuwe baan!

01-06-2022

Beste mensen beste Medifitter, Na bijna 11 jaar ga ik u gedag zeggen.

Beste mensen, beste Medifitter, 

 Na bijna 11 jaar ga ik u gedag zeggen.  

Per 1 februari 2022 ga ik aan de slag als pedagogisch medewerker in opleiding in Hendrik Ido Ambacht. Ik heb vele jaren met plezier bij Fysiotherapie De Lus gewerkt, als secretaresse en administratief medewerkster bij Medifit. Er is heel veel gelachen en we hebben lief en leed gedeeld en genoten van de uitjes met de collega's. 
De laatste 2 jaren waren hectisch met alle coronaperikelen. Heel veel regelen, extra bellen, mailen, betalingen verzetten, verwerken…. Laten we hopen dat het mijn collega's bespaard blijft en dat we met zijn allemaal geen last meer zullen hebben van het corona-virus. 

Het doet best een beetje zeer dit afscheid maar ik ga beginnen aan nieuw hoofdstuk in mijn leven! 

Wie weet, tot ziens en al het goede voor jullie allemaal gewenst. 

Hartelijke groet, 

Jolanda van der Pennen 

NB: De werkzaamheden van Jolanda zullen door Saskia, Corinne en Leanne worden opgepakt. Er komt geen nieuw gezicht bij het secretariaat, de vertrouwde gezichten zult u meer gaan zien… 
 

Wij willen ook via deze weg Jolanda bedanken voor de dikke 10 jaar werken in onze praktijk. We wensen haar met haar man en gezinnetje veel geluk en net zoveel plezier met haar nieuwe job als ze bij ons heeft gehad. Beste Jo, we zien je graag nog eens terug!