Fenna heeft een nieuwe baan...

18-08-2019

Per 1 augustus heeft Fenna een nieuwe baan gevonden... We wensen Fenna het allerbeste toe en zullen haar missen! 

 

Fenna wilde het volgende nog even delen: 

 

Na exact 12 jaar gewerkt te hebben bij De Lus, neem ik afscheid van deze fijne praktijk. Als stagiaire bij Ton en Lennard begon ik in oktober 2006 bij de praktijk en daarna ben ik hier vast in dienst gekomen. Na enkele jaren wilde ik me verder verdiepen in het vak. Daarom heb ik gekozen voor een master tot geriatrie fysiotherapeut. Als afstudeerproject heb ik het Geriatrienetwerk Drechtsteden opgezet: een netwerk met verschillende zorgverleners in de regio Drechtsteden die allemaal als expertise ‘geriatrie’ hebben. Ik ben enorm blij dat dit netwerk gegroeid is en zich ontwikkeld heeft tot een netwerk wat nog steeds gedragen wordt door de geriaters uit het Albert Schweitzer Ziekenhuis.

Maar thuis stond de tijd ook niet stil. Met een verhuizing van Rotterdam naar Berkel en Rodenrijs en de komst van 2 lieve kinderen, merkte ik dat de reisafstand naar Zwijndrecht toch wel ver werd. Daarom heb ik besloten om na 12 mooie jaren bij De Lus, te kiezen voor een werkplek dichter bij huis.

1 augustus ben ik begonnen bij het Gouden Hart in Zoetermeer. Ik zie hier mensen in de langdurige zorg en mensen in de eerstelijn; kwetsbare ouderen of mensen met een chronische ziekte. Ik werk met ongeveer 20 collega fysiotherapeuten en daarnaast met andere zorgverleners, zoals ergotherapeuten, verpleegkundigen en specialisten ouderengeneeskunde. Mijn master geriatrie fysiotherapie kan ik hier goed toepassen.

Ik hoop dat ik hier net zo’n mooie tijd ga krijgen als bij De Lus. Ik wil jullie bedanken voor het altijd weer enthousiast meedoen met alle, soms bijzondere, oefeningen die ik bedacht tijdens MediFit of tijdens de behandelingen. Daarnaast wil ik jullie bedanken voor het belangstellend vragen naar mijn bezigheden en naar mijn gezin. Ik besef dat dit bijzonder was en heb het altijd gewaardeerd. Ik heb veel mensen in juli gedag kunnen zeggen, helaas lang niet iedereen. 

Dus bij deze: bedankt voor de 12 mooie jaren bij De Lus die mede door jullie zo geslaagd zijn geweest!

Groeten,
Fenna Verdenius