Nieuwe doelen… Samen bereiken we meer

07-01-2019

Doelen stellen is lastig, de start van een nieuw jaar is bij uitstek de tijd om dat te doen. Bovenaan de lijstjes van de meeste mensen staat bijna altijd afvallen. Zullen we dat samen doen?

 

Na de feestmaand december gaat u van het ene feest naar het andere. Van pepernoten, speculaas naar kerstdiners, oliebollen en appelflappen. Een klein drankje wordt hier en daar ook zeker niet geschuwd. Lekker genieten en dan ineens zit die broek wat strakker. U ziet ook ineens weer een nieuw jaar voor u. Dat maakt ook dat u weer aan het plannen gaat. Opeens komt u tot de conclusie dat u die extra kilo’s wel kwijt moet zien te raken voordat de lente begint. Dan moet u dus vandaag beginnen.

Scherp op uw voeding zijn, helpt natuurlijk al ontzettend goed, maar het gaat veel sneller als u ook in beweging komt. Hoeveel beweging u nodig heeft, kunt u zelf bepalen. Zelfs als u tegen sporten opziet, kunt u toch genoeg dingen doen. Pak regelmatig de fiets, ga niet met de lift en maak vaker een wandeling.
 

Als u echt aan de slag wil en uw lichaam echt ook een stap wil laten maken dan blijkt uit wetenschappelijk onderzoek dat krachttraining onmisbaar is voor een gezond functionerend lichaam. Krachttraining is ook zeker voor u geschikt. We weten precies wat wel en niet bij u werkt. Dus kom maar op met die doelen. We gaan volledig achter u staan. Samen bereiken we meer!