Intensieve fysiotherapeutische begeleiding bij kanker

03-03-2016

Wist u dat het ontzettend belangrijk is om bij (de gevolgen van) kanker in beweging te blijven? De oncologiefysiotherapeut kan hierbij helpen. Bij De Lus is Michelle Verseveld werkzaam als oncologiefysiotherapeut. Zij beschikt over de medische basiskennis oncologie, heeft kennis van revalidatie tijdens of na een behandeltraject, beschikt over communicatieve vaardigheden en de noodzakelijke verdieping in de psychologie en rouwverwerking. Samen met de patiënt stelt zij een maatwerk behandel- en revalidatieplan op.

 

Persoonlijke wensen centraal

Michelle staat mensen bij in iedere fase van de ziekte. Of het nu gaat om helpen voorbereiden op of herstellen van een operatie, de bijwerkingen van een behandeling beperken, de kwaliteit van leven bevorderen en behouden in de palliatieve fase of het helpen bij het comfortabel maken van de terminale fase. Persoonlijke doelstellingen en wensen van de patiënt staan daarbij altijd centraal.

 

Individueel of in groepen

De revalidatie kan zowel groepsgewijs of individueel plaatsvinden. De Lus Fysiotherapie beschikt ook over een zwembad met til-lift in onze locatie Eemzon. Voor een optimale begeleiding onderhoudt Michelle Verseveld korte communicatielijnen met andere behandelaars zoals de huisarts.

 

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact op met Michelle voor een kennismakingsgesprek. Wij helpen u graag.